FORMAJÁRAT

Az alakod és a vonalaid legalább annyira egyediek mint az ujjlenyomatod. Nincs belőle mégegy. Tudatosan kell hát ruhát és kiegészítőket választanod, így minden nap a legjobb formádat hozhatod.  

A tanácsadás célja

Ismerős a következő szituáció: a sokadik ruha felpróbálását követően bosszankodva és üres kézzel távoztál a boltból, levonva a következtetést, hogy ezeket sem rád szabták? Nos, el kell, hogy áruljam, (az esetek többségében) nem a szabással, és nem is az alkatoddal van a gond, hanem a rossz választással, ami általában a félretájékozottságból adódik. A testalkat sokkal több puszta alma, körte és más gyümölcs típusok felsorolásánál. Egyedülálló, így a tökéletesen hozzáillő ruhadarabok megtalálása is precízebb meghatározást követel.

A folyamat

Mesélj nekem! Mondd el, hogy milyen stílust érzel közel magadhoz, vagy mi az az „álom megjelenés”, amit szeretnél elérni, milyen ruhadarabokra szeretnél hangsúlyt fektetni, és így tovább! A beszélgetés közben megállapítom a hosszanti és szélességi testarányaid, majd közösen kielemezzük, hogy az adottságaidhoz mely szabásvonalak, minták és fazonok passzolnak a legideálisabban, és miket fontos szemelőt tartanod vásárláskor. Megtanítom neked a kiegészítőkben rejlő hatalmat, hogy egyetlen jól megválasztott övvel milyen optikai hatás érhető el. Olyan tudás birtokába kerülsz, ami nem csak külső, de belső megerősítést is biztosít számodra, egy életen át!

Taking Measurments

Így készülj

Fontos, hogy a tanácsadásra hozd magaddal minden önbizalmad, a félelmeidet pedig engedd el! Számomra nem létezik tökéletlen alkat, csupán nem megfelelő ruhaválasztás! Gyönyörű nő vagy, és ezt be is bizonyítom neked! Minél letisztultabb és kényelmesebb öltözékben érkezz, hogy könnyedén megállapíthassam az alkatod! Ha gondolod, hozd magaddal a sminkkészleted is, hogy közösen átnézhessük, mely termékeket érdemes alkalmaznod, és melyek azok, amiket inkább hanyagolnod kell a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

noun_no money_899109.png

22.000 Ft

noun_Time_1891799.png

1 óra

Kombinálj!

A testalakelemzést érdemes a színtanácsadással együttesen igénybe venni a még tökéletesebb és látványosabb végeredmény érdekében. Ha emellett döntesz, a két szolgáltatást együttesen kedvezőbb áron igényelheted meg!

Színtanácsadás és testalkatelemzés combo:

noun_no money_899109.png
noun_Time_1891799.png

56.000 Ft

2,5 - 3 óra

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő