Tanácsadás mixek

Foglalj le egyszerre többféle tanácsadást, hogy, egy olyan átfogó tudás birtokába kerülhetss, mely egész életed során önbizalommal és tudatossággal ruház fel! Arról nem is beszélve, hogy így kedvezményesen jutsz hozzá az egyes workshopokhoz.

A kombináció célja

A tanácsadásaimat úgy alakítottam ki, hogy önmagukban is tökéletes tudással ruházzanak fel az adott területen, ugyanakkor egymást kiegészítve erősítsék a kívánt végeredményt. Minél több szolgáltatásomat kombinálod össze, a hatás annál nagyobb, feltűnőbb és lélegzetelállítóbb lesz! Szerezz egy életre elegendő tudást, magabiztosságot és önismeretet!

A folyamat

Válaszd ki, hogy mely szolgáltatásaimat szeretnéd összekombinálni, és keress meg! Minden egyes tanácsadásról bővebben tájékozódhatsz az adott menüpontokban, ahol tippeket is adok, hogy mely szolgáltatással érdemes kibővíteni azokat.

Shopping
Hair Stylist
Interior of Children's Clothing Store

Így készülj

Légy nyitott, és bízz bennem! Hidd el, azért vagyok, hogy közös erővel kihozhassuk a saját lényed egy sokkal ösztönösebb, magabiztosabb változatát! Hagyd otthon a gátlásaid, mert én tárt karokkal és tiszta szívvel várlak!

#Stílustanácsadás

#cicée

#színtanácsadás

#stylist