SZÍNTANÁCSADÁS

A színeid meghatározó pontjai életednek. Születésedtől fogva kísérnek és nagy hatást gyakorolnak mindennapjaidra, még akkor is, ha ezt közvetlenül nem veszed észre.

Színekkel születünk, kelünk, fekszünk. A szín hangulat, jelrendszer,

érzés. Érdemes hát tudni, hogy milyen árnyalatok tesznek téged

teljessé. Ha fiú vagy, ha lány vagy, gyere hozzám színtanácsadásra!

A tanácsadás célja

Veled is előfordult már, hogy hosszú perceket töltöttél tükör előtt, akár az egyik ruhaboltban, akár a fodrásznál az új hajaddal, vagy éppen sminkelést követően az otthonodban, és egyszerűen nem tudtad eldönteni, mi lehet a probléma? A ruhák stílusa tetszik, a szabásuk is jó, a hajad fazonját végre tökéletesen eltalálta a fodrász, és most direkt a drágább kategóriás sminkekhez nyúltál, mégis, az összhang nem az igazi. Mi lehet a gond? A színválasztás! Azonban pánikra semmi ok, a közös munkánk célja, hogy a tanácsadás végére tökéletesen tisztába legyél azzal, pontosan milyen színeket kell alkalmazz ahhoz, hogy elérhesd az „aztadejólnézelki” hatást!

A folyamat

A színtanácsadónak két legfőbb fegyvere van: az információ és a színes kendők! Éppen ezért, a tanácsadást egy kötetlen beszélgetéssel kezdjük, aminek köszönhetően megismerhetem a stílusod, és megállapíthatom a rád jellemző öltözködési alapelveket. Ezt követően előkerülnek a már említett színes kendők, melyek segítségével pontosan megállapíthatom a színtípusod, és azt, hogy mely árnyalatok a legideálisabbak számodra, melyek emelik ki adottságaidat, és varázsolnak neked ragyogó megjelenést. Az élesebb kontraszt érdekében megmutatom azt is, hogy mely árnyalatokat kell mindenképpen kerülnöd.

Girl Behind a Sheet
sminkpaletta.jpg
esk_ab_55.jpg

Így készülj

Fontos, hogy a tanácsadásra smink nélkül érkezz, hiszen a természetes adottságaid dominálnak a színelemzésnél. Ha gondolod, hozd magaddal a sminkkészleted is, hogy közösen átnézhessük, mely termékeket érdemes alkalmaznod, és melyek azok, amiket inkább hanyagolnod kell.

noun_makeup_1078341.png
noun_makeup_1614982.png
noun_no money_899109.png

44.000 Ft

noun_Time_1891799.png

1,5 - 2 óra

Kombinálj!

A színtanácsadást érdemes a testalkatelemzéssel együttesen igénybe venni a még tökéletesebb és látványosabb végeredmény érdekében. Ha emellett döntesz, a két szolgáltatást együttesen kedvezőbb áron igényelheted meg!

Színtanácsadás - és testalkatelemzés combo:

noun_no money_899109.png
noun_Time_1891799.png

56.000 Ft

2,5 - 3 óra

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő