Szín-stílus-és smink workshop

A tanácsadás célja

Szeretnéd, ha a megjelenésed mindig sugárzó, kifogástalan és megnyerő lenne? Szeretnél profi szakemberektől tanulni, és egy életen át kamatoztatni a megszerzett tudást? Akkor ez a szolgáltatás neked szól!

A folyamat

A hatékonyság és sikeresség érdekében a workshopot kizárólag 3-4 fős csoportokkal indítjuk! Egy kötetlen beszélgetéssel kezdünk, amit a szín- és testalkatelemzés követ egyénenként (ezekről az adott menüpontok alatt bővebben is olvashatsz). Miután megállapítottuk mely típusokba tartozol, Szedő Anita sminkmester készít számodra egy, a színtípusodnak megfelelő nappali sminket, miközben hasznos tanácsokkal lát el a mindennapi sminkrutinoddal, termék- és márkaválasztással kapcsolatosan.

Így készülj

A workshopra smink nélkül érkezz, és ha gondolod, hozd magaddal a sminkkészleted is, hogy közösen átnézhessük, mely termékeket érdemes alkalmaznod, és melyek azok, amiket inkább hanyagolnod kell.

A csoport létszáma maximum 4 fő.

 39.900 Ft/fő

5- 6 óra

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő

#Stílustanácsadás

#cicée

#színtanácsadás

#stylist

Created by Tonabi in 2018