Szín-stílus-és smink workshop

Tanuld el a profik apró praktikáit, amiket egy életen át tudsz majd hasznosítani. Legyen az a  reggeli smink tényleg csak 5 perc, de adjon egy egész napra szóló önbizalmat. Tudd meg mi áll a legjobban, hogy mit mikor érdemes használnod és mennyit ér a sminkes táskád!

A tanácsadás célja

Szeretnéd, ha a megjelenésed mindig sugárzó, kifogástalan és megnyerő lenne? Szeretnél profi szakemberektől tanulni, és egy életen át kamatoztatni a megszerzett tudást? Akkor ez a szolgáltatás neked szól!

A folyamat

A hatékonyság és sikeresség érdekében a workshopot kizárólag 3-4 fős csoportokkal indítjuk! Egy kötetlen beszélgetéssel kezdünk, amit a szín- és testalkatelemzés követ egyénenként (ezekről az adott menüpontok alatt bővebben is olvashatsz). Miután megállapítottuk mely típusokba tartozol, Szedő Anita sminkmester készít számodra egy, a színtípusodnak megfelelő nappali sminket, miközben hasznos tanácsokkal lát el a mindennapi sminkrutinoddal, termék- és márkaválasztással kapcsolatosan.

_DSC0486.jpg
esk_ab_55.jpg
_DSC0582.jpg

Így készülj

A workshopra smink nélkül érkezz, és ha gondolod, hozd magaddal a sminkkészleted is, hogy közösen átnézhessük, mely termékeket érdemes alkalmaznod, és melyek azok, amiket inkább hanyagolnod kell.

A csoport létszáma maximum 4 fő.

noun_makeup_1078341.png
noun_no money_899109.png
noun_makeup_1614982.png
noun_Time_1891799.png

 69.000 Ft/fő

3-4 óra

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő

#Stílustanácsadás

#cicée

#színtanácsadás

#stylist