Stílustréning cégeknek

Jól megy a business? És az öltözködés? Tartsátok az egységet, legyetek csapatban meggyőzőek és attraktívak! Segítek nektek, hogy ne csak a tudás legyen a toppon, hanem szemetgyönyörködtetően profi outfitetek is legyen. 

A tanácsadás célja

Egy vállalkozás életében kiemelt fontossággal bírnak az arculati elemek, melyekhez az adott vállalkozásban dolgozók megjelenése is hozzá tartozik. A tökéletes öltözékkel nem csak az ügyfelek bizalmát nyerhetjük el könnyebben, de megjegyezhetővé válhatunk számukra, sőt, akár versenyelőnyt is szerezhetünk a konkurenciával szemben. Akár uniformisról, akár összehangolt, de egyedi stílusú öltözékekről beszélünk, a színeknek és a testalkatnak kiemelt szerepe van a harmonikus végeredményben!

A foyamat

Kis létszámú workshop vagy céglátogatás keretében közösen meghatározzuk a vállalat filozófiáját, és közvetíteni kívánt üzenetét. Ezt követően kialakítjuk az igényt a megfelelő öltözékre, melyet személyre szabok minden egyes dolgozó szín- és testalkat típusát megvizsgálva. Ha uniformis a cél, megállapítom mely színt, kialakítást és szabást érdemes alkalmazni. Mindeközben hasznos tanácsokkal látom el a vállalat tagjait öltözködési alapelvek és színhasználat tekintetében.

Businesswoman in white
WFH Setup
Businessman in a Car

Így készülj

Igény esetén lehetőség van a közös vásárlás megszervezésére, illetve az uniformis megtervezésére és elkészítésére. Ez esetben fontos, hogy előre meghatározzanak egy keretösszeget, mely alapján kialakíthatjuk a tökéletes megjelenést a dolgozók, és ezáltal a cég számára.

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő

#Stílustanácsadás

#cicée

#színtanácsadás

#stylist