Rólam

Létezik egy elv, miszerint bárhogyan is szeretnénk szemlélni a világot, akármilyen meggyőződéssel is állunk hozzá, az előbb-utóbb biztosan igazolásra lel. Nos, én hiszem, hogy minden emberben ott él a tökéletes verziója, aki magabiztos, tudatos és lehengerlő, és akit egy „apró lépéssel” könnyedén előhívhatunk. Ez a meggyőződés a tanácsadásaim eszenciája, ez az, amiből inspirációt merítek én is, nap, mint nap!

Miért hiszek ennyire erősen a saját elveimben? Mert átélem!

Angol nyelv- és irodalom szakon végeztem, bölcsészként, tanári diplomával. Imádtam oktatni, átadni a tudásom, mégis éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Már akkoriban is erőteljesen vonzott a divat és elegancia világa, a szabásvonalak, színek, anyagok és stílusok harmóniája. Csakhamar el is döntöttem, hogy tovább képzem magam, és kitanulom a szín- és stílustanácsadást. Így vált a szenvedélyeim ötvözése (oktatás és divat) a hivatásommá.

A saját bőrömön tapasztaltam meg, mekkora befolyásoló ereje van a belső harmónia elérésében a külső harmóniának. Azt, hogy a tökéletes megjelenés és az abból érkező pozitív visszacsatolás mekkora energiákat képes felszabadítani, és arra ösztönözni az embert, hogy egyre jobban higgyen önmagában, ezáltal pedig megteremthesse álmai életét. Egy „apró lépés”, mely megváltoztathatja az egész életed!

Hogyan zajlik ez a folyamat? A felismeréssel, hogy szükségünk van a változásra, majd az elhatározással, hogy tudatos lépéseket tegyünk az irányába. Itt jövök én a képbe! A szakértő, aki a sok éves- és a saját tapasztalatával képes hozzásegíteni, hogy előhívd a benned rejlő tökéletes éned. Azt, aki megteremti számodra álmaid életét! Azt, aki magabiztosan és önmaga feltétel nélküli szeretetével hódítja meg a világot. Ha készen állsz, hogy megtedd ezt az „apró lépést”, szeretettel várlak!