Menyasszony & vőlegény styling

Már zúgnak a harangok, minden összekuszálódott és

sápaszt a ruha amit felpróbáltál?

Fehér, ekrü, bézs, nem mindegy, de ezért vagyok.

Tudom, hogy hol keresd a ruhád, a fodrászt, a sminkest és azt is,

hogy mit kérj tőlük. Kézen foglak és elérem, hogy a külsőd legyen

az utolsó, amin stresszelned kelljen. És ez nem minden,

az öltönyt is elintézzük közben.

A tanácsadás célja

A nagy nap talán az egyik legfontosabb alkalom egy pár életében, így elengedhetetlen, hogy az tökéletes és emlékezetes legyen minden szempontból, így a kiválasztott ruhák esetében is! Segítek, hogy mind a menyasszony, mind a vőlegény a tökéletes ruhadarabban tündökölhessen az esküvőn, ami kényelmes, lélegzetelállító, és pontosan az adott személyekre van szabva!

A folyamat

Ahhoz, hogy megtalálhassuk, esetleg megtervezhessük a ruháitokat, elsősorban fontos tisztában lennünk a szín- és testalkat típusaitokkal (ezekről a szolgáltatásokról az adott menüpontokban bővebben is tájékozódhattok). Miután ezeket meghatároztuk, kezdődhet a ruhák felkutatása vagy a megtervezésük!

Wedding Confetti
Wedding Dress
Cheers

Így készülj

A menyasszony mindenképpen smink nélkül érkezzen a tanácsadásra! Igény esetén sminkmester bevonására is lehetőség van, aki elkészítheti a tökéletes sminket a nagy napra, ebben az esetben azonban az árváltozásról érdeklődjetek privát üzenetben. Emellett fontos, hogy előre meghatározzatok egy keretösszeget, ami alapján felkutathatjuk vagy megtervezhetjük a tökéletes ruhát és öltönyt számotokra!

Szolgáltatás díja és ideje:

noun_no money_899109.png

 39.900 Ft/fő

noun_Time_1891799.png

2,5- 3 óra

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő