SZEKRÉNYBELI ÁSATÁSOK

Megrögzött gyűjtögető vagy? Káosz királynő? Vagy csak bizonytalan meglévő darabjaiddal kapcsolatban? Megmutatom mit mivel kombinálj, segítek szükség esetén mindent méretre igazítani vagy megszabadulni attól, amitől nehéz, de szükséges.

A tanácsadás célja

 Kevés időt töltesz reggelente a tökéletes szett kiválasztásával? Magabiztosan érzed magad mindig a választott ruhadarabokban? Határozottan vásárolsz, tudva, hogy a kiválasztott darabok mindegyike szerves részét képezik majd a ruhatáradnak? A gardróbrendezés célja, hogy a felsorolt kérdésekre igennel válaszolhass!

A folyamat

Közösen átválogatjuk a ruhatárad, miközben kielemzem, hogy adottságaidhoz mely darabok illenek a legtökéletesebben, mind színben, mind fazonban. Azokat a darabokat, melyek nem tökéletesek, de egy kis változtatással azzá válhatnak, igény esetén rád igazítjuk, és egy profi varrónő segítségével átalakítjuk számodra. A selejtezést követően összeállítunk egy „mit mivel” listát, hogy a reggeli rohanásban mindig tudd, mely szettekkel hódíthatod meg aznap is a világot. Végül, de nem utolsó sorban ellátlak tanácsokkal, hogy milyen alapszabályokat érdemes követned az öltözködés során, és mire kell ügyelj a jövőbeni vásárlásaid alkalmával.

Így készülj

Fontos tisztában lenned a szín- és alkatípusoddal, hiszen ezek elengedhetetlen részei a tökéletes ruhatár kialakításában! Ha nem vagy biztos benne, te mely típusokba tartozol, vedd igénybe a kombinált szolgáltatást!

noun_no money_899109.png

18.000 Ft /óra

noun_Time_1891799.png

ruhatárad méretétől függ

Kombinálj!

A gardróbrendezést érdemes a színtanácsadással és testalkatelemzéssel együttesen igénybe venni a még tökéletesebb és látványosabb végeredmény érdekében. Ha emellett döntesz, a három szolgáltatást együttesen kedvezőbb áron veheted igénybe. 

Színtanácsadás - testalkatelemzés - gardróbrendezés combo:

noun_no money_899109.png
noun_Time_1891799.png

56.000 Ft + 15.000 Ft/óra

2,5 - 3 óra

+ a ruhatárad méretétől függő idő

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő