Férfi styling

Végig kísérlek egy úton, ami megkönnyíti a mindennapjaid, plusz löketet ad ahhoz,

hogy jól érezd magad a bőrődben

A tanácsadás célja

Tévesen él a köztudatban, hogy a szín- és stílustanácsadás kizárólag nőknek szól. Én mindenkinek ajánlom, aki szeretne magabiztosabban, önbizalommal telve, büszkén megjelenni a mindennapokban, nemtől és kortól függetlenül! Hiszem, hogy a megfelelő szettben bárki meghódíthatja a világot!

A folyamat

A szín- és stílustanácsadónak két legfőbb fegyvere van: az információ és a színes kendők! Éppen ezért, a tanácsadást egy kötetlen beszélgetéssel kezdjük, aminek köszönhetően megismerhetem a stílusod, és megállapíthatom a rád jellemző öltözködési, öltönyviselési alapelveket. Ezt követően előkerülnek a már említett színes kendők, melyek segítségével pontosan megállapíthatom a színtípusod, és azt, hogy mely árnyalatok a legideálisabbak számodra, melyek emelik ki adottságaidat, és kölcsönöznek számodra kifogástalan megjelenést. Az élesebb kontraszt érdekében megmutatom azt is, hogy mely árnyalatokat kell mindenképpen kerülnöd. A színtanácsadást egy testalkatelemzés, majd a gardróbrendezés, végül pedig a közös vásárlás követi. Ezzel a csomaggal egy olyan átfogó tudás birtokába kerülhetsz, mely egész életed során önbizalommal és tudatossággal ruház fel!

Barber Tools
Bearded Man
shoes-men.jpg

Így készülj

Fontos, hogy kellő nyitottsággal érkezz a tanácsadásra! Igény esetén lehetőség van közös vásárlásra és gardróbrendezésre is, ennek részleteiről a bolti körtúra és a gardróbrendezés menümpont alatt tájékozódhatsz!

noun_no money_899109.png
noun_Time_1891799.png

 39.900 Ft/fő

2,5- 3 óra

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő