BOLTI KÖRTÚRA

Van, hogy egyszerűen elveszünk a boltok által kínált ruha- és cipőrengetegben. Ha tanácsra van szükséged, mi áll jól pontosan, hogy mi mihez passzol, vagy egyszerűen  csak célzottan és összeszedetten szeretnél vásárolni és a színtípusodnak megfelelően szeretnél öltözni, akkor vásároljunk együtt! 

A tanácsadás célja

A vásárlás önmagában lehet kikapcsoló tevékenység a barátnőkkel (ami nem mindig a megfelelő darabok beszerzésével végződik), egy rémálom, vagy praktikus beszerző körút. Az én célom az, hogy a közös vásárlás a praktikum mentén, a jókedvet megtartva, hatásos és hosszútávon kamatozó végeredménnyel záruljon, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy akár sminktermékekről!

A folyamat

Mindenekelőtt fontos, hogy megismerjelek, így a konkrét vásárlást megelőzi egy laza, mégis célzott beszélgetés, ami a személyiségedre, a stílusodra és az életviteledre koncentrálódik leginkább. Ezek alapján összeállítok egy listát, hogy mely boltokat érdemes felkeresnünk. A vásárlás során segítek összeválogatni a tökéletes darabokat, és amíg te próbálsz, én közben hasznos tanácsokkal látlak el az ideális ruhatár kialakításával, az öltözködési alapszabályokkal vagy éppen a megfelelő darabok kombinálásával kapcsolatosan.

accessories-background-boutique-1078973.
adult-bag-buying-1068527.jpg
adult-beautiful-beauty-972995.jpg

Így készülj

Fontos, hogy előre megszabj egy vásárlási keretösszeget, mert ez alapján állítom majd össze a boltok és a beszerzendő darabok listáját. A vásárlásra érkezz kényelmes, könnyen le- és felvehető ruhában, hogy a folyamat komfortos és praktikus lehessen.

Szolgáltatás díja és ideje:

noun_no money_899109.png

18.000Ft/óra

noun_Time_1891799.png

egyéni igények szerint

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő

Kombinálj!

A bolti körtúrát érdemes a testalkatelemzéssel és színtanácsadással együttesen igénybe venni a még tökéletesebb és látványosabb végeredmény érdekében. Ha emellett döntesz, a három szolgáltatást együttesen kedvezőbb áron igényelheted meg!

Színtanácsadás - testalkatelemzés - bolti körtúra combo:

noun_no money_899109.png
noun_Time_1891799.png

56.000 Ft
+15.000 Ft/óra

2,5 - 3 óra

+ a vásárlás időtartama

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő