BOLTI KÖRTÚRA

A tanácsadás célja

A vásárlás önmagában lehet kikapcsoló tevékenység a barátnőkkel (ami nem mindig a megfelelő darabok beszerzésével végződik), egy rémálom, vagy praktikus beszerző körút. Az én célom az, hogy a közös vásárlás a praktikum mentén, a jókedvet megtartva, hatásos és hosszútávon kamatozó végeredménnyel záruljon, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy akár sminktermékekről!

A folyamat

Mindenekelőtt fontos, hogy megismerjelek, így a konkrét vásárlást megelőzi egy laza, mégis célzott beszélgetés, ami a személyiségedre, a stílusodra és az életviteledre koncentrálódik leginkább. Ezek alapján összeállítok egy listát, hogy mely boltokat érdemes felkeresnünk. A vásárlás során segítek összeválogatni a tökéletes darabokat, és amíg te próbálsz, én közben hasznos tanácsokkal látlak el az ideális ruhatár kialakításával, az öltözködési alapszabályokkal vagy éppen a megfelelő darabok kombinálásával kapcsolatosan.

Így készülj

Fontos, hogy előre megszabj egy vásárlási keretösszeget, mert ez alapján állítom majd össze a boltok és a beszerzendő darabok listáját. A vásárlásra érkezz kényelmes, könnyen le- és felvehető ruhában, hogy a folyamat komfortos és praktikus lehessen.

Szolgáltatás díja és ideje:

15.000Ft/óra

egyéni igények szerint

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő

Kombinálj!

A bolti körtúrát érdemes a testalkatelemzéssel és színtanácsadással együttesen igénybe venni a még tökéletesebb és látványosabb végeredmény érdekében. Ha emellett döntesz, a három szolgáltatást együttesen kedvezőbb áron igényelheted meg!

Színtanácsadás - testalkatelemzés - bolti körtúra combo:

39.900 Ft

+10.000 Ft/óra

2,5 - 3 óra

+ a vásárlás időtartama

*Ha az előre egyeztetett időpontot 48 órán belül lemondod, 15.000 Ft készenléti díjat számolok fel, amely összeg a lemondás napján fizetendő

Created by Tonabi in 2018